Om mig

Jeg har arbejdet i showbiz i over 20 år og slog bl.a mine folder i teater – og musicalverdenen i Århus, Herning, Vejle, Fredericia og København i gennem halvfemserne og start nullerne. Siden år 2000 har jeg arbejdet på fuldtid som radiovært rundt om i landet, både lokalt, regionalt og landsdækkende radio. P.t er jeg på Radio Viborg , hvor jeg i en årække var en del af det populære morgenshow ”Morgenbasserne”. Nu har jeg mit eget formiddagsprogram, ”Malle med på job”. (www.radioviborg.dk)

Ved siden af er jeg fortsat med at dyrke sangen, at entertaine, arbejde som konferencier, være med i revyer og cabareter OG ikke mindst at speake reklamer og voiceovers o. lign igennem de sidste 15 år….

Min grundstemme er varm, dyb, glad og troværdig ;-)
Men jeg har også mange opgaver hvor jeg skal spille roller..alt fra den sexede- eller dumme blondine til en gammel bedstemor, en lille snothvalp eller en forårskåd sælunge ;-)

Uanset hvad opgaven er – så elsker jeg at bruge, lege og udtrykke mig med min stemme og er dybt fascineret af hvilket kraftfuldt stykke værktøj den menneskelige stemme er…Ja, kald mig bare ”stemmenørd”…det er gået hen og blevet en livslang passion!